Minusta

Olen Liisa Love, turkulainen ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja sekä sosionomi (AMK). Opiskelen tällä hetkellä ratkaisukeskeiseksi työnohjaajaksi, valm.2025.

Olen työskennellyt sosiaalialalla pitkään ihmisten parissa ja koenkin päätyökseni hyvän kohtaamisen. Näen erityisen tärkeäksi työssäni toista osapuolta kunnioittavan kohtaamisen, jossa korostuu kuuleminen, arvostus ja myötätunto. Uskon ja tiedän, että asiakas on oman elämänsä paras asiantuntija ja pyrin löytämään työskentelyn suunnan aina ensisijaisesti asiakasta kuulemalla, hänen taitoja ja osaamista esiin tuomalla ja niiden päälle rakentamalla.

Intohimonani on koko työhistoriani ajan ollut ratkaisukeskeinen ja voimavaralähtöinen lähestymistapa. Mahdollisuuksien ja hyvän huomaaminen sekä ääneen sanoittaminen ovat tärkeä osa työtäni ja persoonaani niin ihmisten kohtaamisessa, asiakastyössä kuin yhteistyökumppanina.

Olen työskennellyt yli 15 vuotta perheiden, nuorten ja nuorten aikuisten parissa niin julkisella puolella kuin 3. sektorilla. Nykyinen päivätyöni on Turussa sosiaalialalla järjestökentällä. Tarjoan sivutoimisena yrittäjänä lyhytterapiaa, työnohjausta, työelämämentorointia sekä toimin kouluttajana. 

Koulutustausta:

Sosionomi, Turun ammattikorkeakoulu

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentajana (30op), KirsiConsulting Oy

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, sisältäen terapeuttiset valmiudet (50op), Siria Koulutus- ja kehittämiskeskus Oy

Ratkaisukeskeinen työnohjaajaopiskelija (60op), Siria Koulutus- ja kehittämiskeskus Oy (STOry:n hyväksymä työnohjaajakoulutus), valm. 2025.


liisa.love@outlook.com
Y-tunnus 2950985-5
Kaikki oikeudet pidätetään 2022
Luo kotisivut ilmaiseksi!